Over ons
Hoe is het allemaal gestart?

6 mei 2019 startte de VTC voor het eerst met zijn 12 leden en de stichter Lemoine Laurens. Door het actieve en harde werk zijn we tot we vandaag de dag geworden.

De VTC is gestart op trucksbook waar we heel rustig zijn begonnen met opbouwen en uitbreiden, waardoor we nu een goed functionerende discord en website kunnen aanbieden naar al onze leden toe en ook naar toekomstige leden.

Verder nog bieden wij onze chauffeurs hier op de website een overzichtssysteem aan die wekelijks alsook maandelijks en jaarlijks wordt bijgewerkt zodat zij ten alle tijden de gepresteerde kilometers kunnen zien van de top 3 chauffeurs binnen deze VTC. Die we dan op onze beurt op discord belonen met de passende rang en jaarlijks zal de beste chauffeur dan ook beloond worden voor de bewezen kilometers die zij/hij rijden.

Wil jij ook bij ons team van chauffeurs behoren, sluit je dan vandaag nog aan bij ons via deze website en trucksbook! Om zo dan ook een volledige toegang te kunnen krijgen naar onze discord service. Zo help je niet alleen jezelf aan een mooie VTC maar help je ook mee aan het uitbreiden van een goed onderbouwde en ondersteunde community. En wie weet word jij wel een belangrijk chauffeur!

Trans-Europ n.v. staat garant voor een hoogwaardige dienstverlening, op maat gesneden voor iedere individuele klant.

Dankzij een moderne en comfortabel uitgeruste vloot kunnen wij onze klanten een volwaardige transportservice aanbieden vanaf de ophaling van de goederen op de laadplaats tot aan de levering ervan bij de eindbestemming.

Wij zijn een VTC die tracht om zoveel mogelijk actief te zijn en zoveel als mogelijk kilometers binnen te brengen. Wij staat ook garant voor een hoogwaardige dienstverlening en dankzij het vloot kunnen wij onze klanten op elk soort transport een volwaardige service aanbieden. We rijden regelmatig samen en er is nog ruimte genoeg voor uitbreiding!